{month}
{day}

Sportolói Tehetségprogram keretein belül tartott kajak-kenu tábor

A tábor 6 napja alatt a résztvevők megismerkedhettek a Tisza-tó csodálatos élővilágával, illetve több híres szakemberrel is találkozhattak.
Több nemzetközi hírű szakember is jelen volt a táborban: Pruzsina István és Kis Klaudia mind nemzetközi hírű szakemberek, akik folyamatos jelenléte nagy hatással volt a résztvevőkre. Klaudia tavaly a torkolattól a forrásig végigevezte a Dunát, így sokmindent tudott átadni a megújulásról, tiszteletről, önbizalomról, kitartásról, alázatról, célok kitűzéséről és eléréséről. István híres kajakos edző, jelenleg a parakajak szakágban dolgozik. Több híres tanítványa is van, de a legutóbbi és leghíresebb Kiss Péter paralimpiai aranyérmes kajakos versenyző. István végzi a résztvevők tehetséggondozását, és persze rengeteg lelkesítő és érdekes történetet is mesélt.

A Tisza-tó csodálatos élővilágán keresztül testközelbe kerültek az eddigi elméleti ismeretek. A kempingezés során nagyon gyakorlatias ismeretekre tettek szert, nagyban fejlődött az önállóságuk, önellátó képességük. A táborban mind egymástól, mind a résztvevő szakemberektől sokat tanulhattak. Nagyon sok nem-formális és informális tanulási szituációban tudták tudásukat szinte észrevétlenül gyarapítani.

Galéria