{month}
{day}

Magyar Paraspor Napja - LÉLEKMOZGATÓ PÁLYÁZATOK



Tisztelt Pedagógusok! 

Ezúton is hálás köszönet, azoknak az intézményeknek, akik csatlakoztak felhívásunkhoz és LÉLEKMOZGATÓ Programot tartottak a Magyar Parasport Napján!
Nagyon sokat jelent számunkra együttműködésük, hogy fontosnak tartják a magyar parasport, a fogyatékossággal élők ügyét, a szemléletformálást, ismeretátadást.
Köszönjük áldozatos munkájukat!

A regisztrált intézményeknek egyedi felöltési linken keresztül lehetőségük van Lélekmozgató programbeszámoló pályázatot (szöveg, fotók, videó felöltése) és az iskolák esetében Lélekmozgató videópályázatot is beküldeni, mellyel értékes DECATHLON sporteszközvásárlási ajándékkártyákat nyerhet az intézmény.

A FELSŐFOKÚ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK - a Szerencsejáték Zrt. támogatásának köszönhetően - kiemelt díjazásban részesülhetnek VIDEÓPÁLYÁZATUKKAL!

AZ EGYEDI FELTÖLTŐLINKET MINDEN INTÉZMÉNY SZÁMÁRA ELKÜLDTÜK, a regisztrációnál megadott e-mail címre, 2022. február 24-én.
(Amennyiben nem találkoztak ezzel az e-maillel, kérjük ellenőrizzék, hogy a levelet nem rakta-e SPAM mappába a rendszer, ha így sincs meg az értesítés, kérjük jelezzék ezt a koordinator@fodisz.hu e-mail címen, hogy az egyedi feltöltőlinket újra elküldhessük!)

Az ÓVODÁK és EGYMI-k számára kiírt rajzpályázatok pályamunkáit postai úton kérjük feladni.

Az MPN2022 Lélekmozgató pályázati kiírások az alábbi linken keresztül érhetők el: https://fodisz.hu/forms/MPN2022_Lelekmozgato_palyazatok.html

Minden pályázat esetén a beadási határidő: 2022. március 16., éjfél.

Bármilyen további kérdésben, levelüket a koordinator@fodisz.hu e-mail címre várjuk.

Köszönjük együttműködésüket! Sikeres pályázatbenyújtást kívánunk!

MPN2022 FODISZ koordinációs iroda